Markus Huttunen | Toimitusjohtaja | Magenta Advisory

Olen toimitusjohtajana Magenta Advisoryssa, jossa teemme asiakkaistamme sähköisen liiketoiminnan menestystarinoita. Luomme asiakkaillemme kilpailuetua sähköisten kanavien avulla. Teknologioista riippumattoman liikkeenjohdon konsultointimallimme teho perustuu asiakasyritystemme liiketoimintatarpeiden sekä sähköisen liiketoiminnan ymmärrykseen. Luotsaamme niin paikalliset ykkösbrändit kuin monikansalliset yritykset läpi sähköisen liiketoiminnan muutosvaiheen. Toimin itse asiakkaidemme johdon kumppanina ja neuvonantajana niin strategisten linjausten kehittämisessä kuin niiden toimeenpanossa ja liiketoiminnan tulosten jatkuvassa kehityksessä.

Yhteystiedot
LinkedIn
Twitter
Email

Henri Kaukola | Sr. Digital Marketing Manager | Vaisala Oyj

Vaisala on maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuja tarjoava yritys. 75-vuotisen kokemuksensa avulla Vaisala mahdollistaa paremman elämänlaadun tarjoamalla kattavan valikoiman innovatiivisia havainto- ja mittaustuotteita ja palveluja meteorologian ja valittujen säästä riippuvaisten toimialojen sekä teollisuuden mittaustarpeisiin.

Olen digitaaliseen markkinointiin, sisällönhallintaan ja verkkopalveluiden kehittämiseen erikoistunut mediatekniikan moniosaaja. Nykyiseen työnkuvaani kuuluu kansainvälisen B2B verkkokaupan pyörittämisen ohella digitaalisen markkinoinnin ja digitalisoitumisen kehittäminen koko yrityksessä. Henkilökohtaisena tavoitteenani on kääntää verkon tuomia mahdollisuuksia liiketoimintahyödyiksi soveltamalla teknologiaa, analytiikkaa ja maalaisjärkeä.

Yhteystiedot
LinkedIn
Twitter
Email

Henri Lindberg | Partner | nSense

nSense on voimakkaasti kasvava tietoturva-alan asiantuntijayritys. Missiomme on jatkuvasti haastaa sekä itsemme, että asiakkaamme parantamaan tietoturvaa. Korkeatasoiseen palveluvalikoimaamme kuuluvat haavoittuvuus- ja murtotestaus, tietoturvatarkastukset ja -konsultointi. Työskentelemme päivittäin korttimaksamisen turvallisuuden parissa. Ehdoton laatu, luotettavuus ja riippumattomuus on lähtökohtana kaikessa toiminnassamme.

Toimin teknisenä tietoturvakonsulttina, tarkastus- ja konsultointikohteiden painottuessa vaativiin finanssi- ja ICT-alan sähköisiin järjestelmiin. Vuosien aikana olen ollut mukana tunnistamassa ja ratkaisemassa lukuisia tietoturvauhkia ja -haavoittuvuuksia verkkokauppa- ja maksujärjestelmistä. Tietoturva on ollut lähellä sydäntäni modeemiajoista lähtien.

Yhteystiedot
LinkedIn
Email

Jari Perko | Toimitusjohtaja | Asiakkuusmarkkinointiliitto, ASML

Mielenkiintoinen arkii soljuu toimitusjohtajana Asiakkuusmarkkinointiliiton lähes 4000 ammattilaisen asiakkuusyhteisössä. ASML yhdistää, edistää, valmentaa ja ymmärtää asiakaskeskeistä ja tietointensiivistä liiketoimintaa. Olen marinoitunut vuosia monikanavaisen markkinoinnin ja kaupan muutoskeskustelussa. Takana on 10 vuotta aktiivista regulaatioedunvalvontaa erityisesti tietosuojan ja verkkokaupan saralla. Lempisarkaa on pelisääntöelementtien ja asiakkuuskonseptien tehokas fuusiointi sekä asiakaskokemus.

Yhteystiedot
LinkedIn
Twitter
Email

Tomi Pyyhtiä | Manager – eCommerce | RAY

Tomi on työskennellyt yli 15 vuoden ajan markkinoinnin, analytiikan, median, tutkimuksien ja verkkoliiketoiminnan parissa. Tomi toimii RAY:n Digitaalisten Kanavien verkkokauppatiimin vetäjänä ja -yksikön ohjausryhmän jäsenenä. Tiimin vastuulle kuuluu mm. analytiikka ja testaaminen, hakukonemarkkinointi, verkkoliiketoiminnan ja digitaalisten asiakkuuksien myynnillinen optimointi, tulospohjainen markkinointi, sekä verkkokaupan strategiset kumppanuudet. Aikaisempaa työkokemusta Tomilla on mm. SOK:lta ja Finnet-ryhmästä.

Yhteystiedot
LinkedIn
Twitter
Email

Teemu Relander | Head of Online Performance Unit | Sanoma Finland, News & Media

Teemu toimii Sanoma News & Mediassa Online Performance yksikön vetäjänä. Yksikön vastuulle kuuluu Sanoma Suomen osalta digitaalinen analytiikka, hakukoneet, optimointi ja käytettävyys.

Sanoma on toiminut jo vuosia edelläkävijänä digitaalisen analytiikan hyödyntämisessä palvelujen käyttökokemuksen, kuluttajamyynnin ja mainonnan optimoinnissa. Teemun tiimi optimoi online-liiketoiminnan tehokkuutta jokapäiväisessä tekemisessä. Monikanavaisessa mediatalossa on ensiarvoisen tärkeää rakentaa 360 asteen näkymä kuluttaja-asiakkuuksin optimaalisen käyttökokemuksen rakentamiseksi eri päätelaitteilla ja yli yksittäisten palvelujen. Sanoma toimii myös aktiivisesti perinteisen mediatoimintojen ohella verkkomyynnin alueella.

Yhteystiedot
LinkedIn
Twitter
Email

Juha Saikkonen | Johtava konsultti | Avarko

Avarko on DevOps-kehitysmallilla toimiva ohjelmistoyritys. DevOps-mallissa saavutetaan joustava monialainen kehitys, nopea time-to-market ja kitkattomat päivitykset automatisointien, työkalujen ja toimintatapojen avulla. Mallilla pystytään jopa useaan häiriöttömään tuotantoonvientiin päivässä.

Toimin yrityksen johtavana konsulttina. Autan asiakkaitamme onnistumaan erilaisissa sähköisissä hankkeissa isoista kokonaisuuksista pienempiin kehitystoimeksiantoihin. Osaamiseni painottuu lyhyen ja pidemmän tähtäimen liiketoimintakonsepteihin, liikkuvan asiakkaan ratkaisuihin sekä kokonaisuuksien hallintaan.

Yhteystiedot
LinkedIn
Twitter
Email

Erkko Simsiö | Head of Strategy Team | Avaus

Erkolla on pitkä kansainvälinen kokemus digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on erikoistunut etenkin digitaaliseen markkinointiiin, verkkomyyntiin ja mobiilin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Erkko johtaa Avauksen konsultointitiimiä, joka keskittyy digitaalisten liiketoimintamallien ja palveluiden konseptointiin.

Avaus on asiantuntija- ja teknologiayritys. Avaus tarjoaa liiketoiminnan konsultointi- ja analytiikkapalveluja, kehittää asiakkailleen mobiili- ja verkkopalveluja sekä markkinoinnin automaatioratkaisuja. Avauksen asiakkaina on eturivin suomalaisyrityksiä ja yhä enemmän myös kansainvälisiä brändejä.

Yhteystiedot
LinkedIn
Twitter
Email

Jaakko Hallavo | Johtava konsultti | Smilehouse

Smilehouse on asiantuntija- ja teknologiayritys, joka tarjoaa kokonaisratkaisuja verkkokauppaan, sähköiseen asiointiin, tuotetietojen hallintaan ja monikanavaiseen kaupankäyntiin.

Toimin yrityksen Johtavana konsulttina ja olen yli 10 vuoden ajan tukenut asiakkaidemme siirtymistä aitoon monikanavaiseen kauppaan.

Erikoisosaamiseni painottuu toimialojen kehitystrendien merkityksen kuvaamiseen, monikanavaisten liiketoimintakonseptien edellyttämien kyvykkyyksien tunnistamiseen ja näihin liittyvien teknologia-arkkitehtuurien suunnitteluun. Näillä alueilla autan asiakasyritystemme johtoa havainnoimaan olennaisen ja tekemään parempia päätöksiä.

Yhteystiedot
LinkedIn
Twitter
Email